“Sağlık için Filede Buluşalım” 5.Geleneksel Voleybol Turnuvasında Erkekler Ligi müsabakaları tamamlandı. Yarı Final oynayacak takımlar belli oldu.

Antalya Sağlık Müdürlüğü “Sağlık için Filede Buluşalım” 5.Geleneksel Voleybol Turnuvası 30.04.2019 tarihinde Uğur Okulları Antalya Çallı Kampüsü Kapalı Spor Salonunda Erkekler Liginin son karşılaşmaları ile grup maçları sona erdi. Grup Maçları sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü Grup 1.si, Acil Sağlık Hizmetleri Grup 2.si, Kepez Devlet Hastanesi grup 3.sü, Antalya Sağlıkspor grup 4.sü olarak yarı finale yükseldiler. Antalya Barosu, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi turnuvaya veda ettiler. Yarı Finalde: Milli Eğitim Müdürlüğü ile Antalya Sağlıkspor, Acil Sağlık Hizmetleri ile Kepez Devlet Hastanesi karşı karşıya gelecek.

GÜNÜN ERKEKLER LİGİ MAÇ SONUÇLARI:

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ-2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ-0

Erkekler ligi takımlarından Acil Sağlık Hizmetleri ile Diş Hekimliği arasındaki karşılaşma 30.04.2019 tarihi saat 18:30’da Uğur Okulları Antalya Çallı Kampüsü Kapalı Spor Salonunda başladı. Acil Sağlık Hizmetleri karşılaşmayı  2-0 kazandı. Acil Sağlık Hizmetleri Erkekler grup 2.si olarak yarı finale yükseldi. Diş Hekimliği Fakültesi turnuvaya veda etti.

KEPEZ DEVLET HASTANESİ-2 ANTALYA BAROSU-0

Erkekler ligi takımlarından Kepez Devlet Hastanesi ile Antalya Barosu arasındaki karşılaşma 30.04.2019 tarihi saat 19:30’da Uğur Okulları Antalya Çallı Kampüsü Kapalı Spor Salonunda başladı. Kepez Devlet Hastanesi 1.Seti 25-16 sayılarla, 2.Seti 25-17 sayılarla tamamlayarak  karşılaşmayı  2-0 kazandı. Kepez Devlet Hastanesi Erkekler grup 3.sü olarak yarı finale yükseldi. Antalya Barosu turnuvaya veda etti.

SAĞLIKSPOR-2 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ-0 (HÜKMEN)

Erkekler ligi takımlarından Antalya Sağlıkspor Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin müsabakaya çıkmamasından dolayı karşılaşmayı (Hükme) 2-0 kazandı. Antalya Sağlıkspor Erkekler ligi grup 4.sü olarak yarı finale yükseldi. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi turnuvaya veda etti.

2019-VOLEYBOL-TURNUVA MAÇLAR-FİKSTÜR-SONUÇLAR

Haber ve Koordinatör:Arif OKTAROĞLU

https://www.facebook.com/arif.oktaroglu

https://www.facebook.com/antalyahsm.voleybol

https://www.facebook.com/ANTALYASAGLIKSPOR.TFF.TSF.TV