Antalya Sağlık Çalışanları 18.Geleneksel Futbol Ligi 6.Gün 3.Maçlar başladı.

amerikan-futbolu-ve-futbol-hareketli-resim-0135Antalya Sağlık Çalışanları “Sağlıklı Yaşam için Sahalarda”  18.Geleneksel Futbol Turnuvasının 6. Gününde 12.11.2018 tarihinde A ve B Grubunda oynanan müsabakalarla devam ederken A ve B Grubunda 3. maçlar sona erdi. A Grubunda Olimpos Hastanesi ile Eczacılar Odası, Serik Sağlıkspor ile Çallı Meydan Tıp Merkezi, B Grubunda; ise Antalya Sağlık Müdürlüğü ile Atatürk Devlet Hastanesi, Verem Savaş Derneği ile OFM Hastanesi takımları karşı karşıya geldi.

amerikan-futbolu-ve-futbol-hareketli-resim-0135VEREM SAVAŞI DERNEĞİ-6 OFM HASTANESİ-4

B Grubunda yer alan Verem Savaşı Derneği ile OFM Hastanesi takımları Saat 18:00’da 2 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Verem Savaşı Derneği karşılaşmaya;Uğur, Levent, Hüseyin, Tolga, Emrah, Mustafa, Gökhan ile OFM Hastanesi ise;İlhan, Mustafa, Aydın, Ahmet, Duran, Mehmet ve Mehmet ile başladı. Verem Savaşı Derneği rakibi OFM Hastanesini 6-4 mağlup etti. Verem Savaşı Derneğini galibiyete taşıyan goller;Emrah (4) Mustafa ve Levent’ten gelirken;OFM Hastanesinin golleri; Mehmet (2) ve  Mustafa’dan geldi.

amerikan-futbolu-ve-futbol-hareketli-resim-0135ATATÜRK DEVLET HASTANESİ-9 SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ-6

B Grubunda yer alan Atatürk Devlet Hastanesi ile Sağlık Müdürlüğü takımları Saat 18:00’da 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Atatürk Devlet Hastanesi karşılaşmaya;Süleyman, Şehmuz, Mehmet, Soner, Hüseyin, Ramazan ve Halil ile Sağlık Müdürlüğü ise;Nuri, Yakup, Emin, Ömer, Şaban, Arif ve Bülent  ile başladı. Atatürk Devlet Hastanesi rakibi Sağlık Müdürlüğünü 9-6 mağlup etti. Atatürk Devlet Hastanesini galibiyete taşıyan goller;Soner (3), Şehmuz (3), Ramazan (2) ve Halil’den gelirken;Sağlık Müdürlüğünün golleri;Bülent (5) ve Emin’den geldi.

amerikan-futbolu-ve-futbol-hareketli-resim-0135OLİMPOS HASTANESİ-4 ECZACILAR ODASI-7

A Grubunda yer alan Olimpos Hastanesi ile Eczacılar Odası takımları Saat 19:00’da 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Olimpos Hastanesi karşılaşmaya; Sait, Halim, Şahin, Gülhan, Hüseyin, Giray ve Tunahan ile Eczacılar Odası ise; Ökkeş, Ahmet, Özer, Yüce, Kemal, Okan ve Onur ile başladı. Eczacılar Odası rakibi Olimpos Hastanesini 7-4 mağlup etti. Eczacılar Odasını galibiyete taşıyan goller;Onur (3), Okan (3), ve Kemal’den gelirken; Olimpos Hastanesini golleri; Giray ve Gülhan’dan geldi.

amerikan-futbolu-ve-futbol-hareketli-resim-0135SERİK SAĞLIKSPOR-10 ÇALLI MEYDAN TIP MERKEZİ-7

A Grubunda yer alan Serik Sağlıkspor ile Çallı Meydan Tıp Merkezi takımları Saat 19:00’da 2 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Serik Sağlıkspor karşılaşmaya; Erdinç, Ömer, Alaattin, Mustafa, Recep, Tugay ve Okkan ile Çallı Meydan Tıp Merkezi ise; Mustafa, Ahmet, Latif, Umut, Murat, İlyas ve Tolga ile başladı. Serik Devlet Hastanesi rakibin 10-7 mağlup etti. Serik Sağlıksporu galibiyete taşıyan goller; Mustafa (5), Tugay (3), Okkan ve Ömer’den gelirken; Çallı Meydan Tıp Merkezinin golleri; Murat (4) ve İlyas’tan geldi.

Haber ve Koordinatör:Arif OKTAROĞLU

https://www.facebook.com/arif.oktaroglu